Brereton Pinnington Design | Chester HQ
15673
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15673,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Chester HQ

About This Project

Our clients brief was to update and modernise their main living space in this fabulous apartment overlooking the racecourse. To do this we removed the internal balcony allowing for a much improved sitting/dining room from a very privileged viewing position.

 

We have showcased our clients art work and imparted contemporary luxe, suitable for  family living and socialising.

 

Category
Residential