Brereton Pinnington Design | Mill Barn
15633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15633,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Mill Barn

About This Project

By extending through into the old garage, we have created a split level dining and kitchen area that is truly cool. Iconic Tom Dixon lighting hangs above a tactile granite and hand carved ask worktop providing sociable seating whilst food is being served or great for a cosy coffee.

 

The family now enjoy beautifully crafted kitchen furniture that sits harmoniously in an historic property with a contemporary twist.

 

Category
Residential