Brereton Pinnington Design | R.OEYE
15694
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15694,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

R.OEYE

About This Project

From humble beginnings as a Victorian warehouse, this grade 2 listed building has stood the test of time and is now part of an iconic streetscape.

 

Wishing the building we have created a unique space for our clients, incorporating breakout areas, meeting rooms and the directors office.

 

We used vintage leather, industrial lighting and designer office furniture in order to compliment the stripped back timber, cast iron columns, and restored and exposed brickwork. We designated two ‘play areas’, a pool table and a gaming station.

 

Consequently, this young and vibrant company now have a cool and contemporary workspace to maximise creativity and productivity.

Category
Commercial