Brereton Pinnington Design | The Masters House
15624
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15624,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

The Masters House

About This Project

After taking the big decision to remove the chimney breast through three storeys, our clients could then have the kitchen/living space that this remarkable property warrants.

 

The small warren rooms of the servants quarters are now transformed into a light, open living space conductive to family living and entertaining.
We installed an elegant Neptune Kitchen and knocked through into the morning room affording fabulous views down the valley.

 

We used Mulberry papers, Linwood kelims, vintage leather and unusual wooden pendant lighting to create a unique country home.

Category
Residential