Brereton Pinnington Design | Welsh Hall
15533
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15533,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Welsh Hall

About This Project

Modernisation of a beautiful 17th century hall, nestles in the Welsh hills.

 

Removing the dividing wall between the kitchen and the dining room solved the problem of the dark and segregated Victorian arrangement. This has created a sociable and workable family space for daily living and entertaining. Most importantly the heart of the house if flooded with light, providing stunning views from both sides.

 

During the building work, original features long since plastered over were exposed revealing a stunning stone pillar and original 18th century oak beams.

 

The existing kitchen was renovated giving a more current and architectural feel. Texture, colour and interest have been given to a previously bland design.

Category
Residential